Individuele coaching

Voor individuele ontwikkelingsvragen beschikken wij over coaches die vanuit een integraal perspectief de vraag in de hele context van de persoon onderzoeken, om vervolgens te ontdekken welke beperkende patronen en overtuigingen aandacht vergen.

De basis van integrale coaching is dat persoonlijke ontwikkeling wordt begeleid vanuit een vrij, wakker en authentiek standpunt. Kennis uit de Westerse psychologie en de wijsheid uit de Boeddhistische tradities worden hierin geïntegreerd. We kijken naar het hele systeem waarin iemand functioneert: de inter-persoonlijke menselijke dynamiek en de relationele samenhang en komen zo tot een gezamenlijk pad van ontwikkeling.

Onze coaches zijn onder andere gecertificeerd via de Opleiding Integrale Coaching en Integral Coaching Canada

Heb je een vraag, zoek dan even direct contact met een van de hiernaast genoemde partners of via de contactpagina

 

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op