Najaar 2017: Nieuwe opleidingen en trainingen

Groepsprocessen en systeemgerichte interventies (vier daagse)

De dynamieken die spelen in groepen en relaties zijn vaak complex. Met de juiste kennis, begrip en specifieke tools, is er grote winst te behalen als het gaat om de beïnvloeding van die processen.

Het doel van dit vierdaagse traject (1 x tweedaagse en twee keer 1 dag) is om te leren welke processen er precies spelen in team/groepen en hoe je die effectief kunt beïnvloeden.

We bieden een combinatie aan van ervaringsmatig (van binnenuit) proeven hoe het werkt, en de basiskunst van het hosten van deze processen.

Deze training is bedoeld voor degenen die zich willen ontwikkelen op het gebied van groepsontwikkeling en systemische interventies (team-coaching).

Trainers         : Marinet Ritz, Annick Nevejan

Data               : 29, 30 september, 26 oktober en 30 november 2017

Kosten           : € 1080,00 excl. BTW (particulier € 759,00 incl. BTW), inclusief lunch.

Locatie           : Utrecht en Amsterdam

 

Voor meer informatie of aanmelden zie http://www.integrale-coaching.nl/extra-aanbod/ of mail naar: info@integrale-coaching.nl

Nieuwe Spiral Dynamics Trainingen

Dit najaar bieden we de volgende vijf nieuwe en vernieuwde SDi trainingen aan!

Eén-daagse SDi Introductieworkshop (26 september)

Op veler verzoek kun je voor het eerst een één-daagse SDi Introductieworkshop volgen. Gedurende de dag nemen we je op inspirerende en ervaringsgerichte wijze mee langs de Spiral. In relatief korte tijd leer je de ins en outs van de waardesystemen en het Spiral Dynamics modelkennen. Nieuw in onze aanpak is dat we ook het Reinventing Organizations model van Fredric Laloux’ meenemen. Daarnaast krijg je de gelegenheid om de theorie direct toe te passen op een door jezelf ingebrachte casus. Dus heb je altijd al eens de kleuren goed willen leren kennen? Dan is dit je kans!

Meer weten? Klik hier. Download de brochure: Klik hier.

SDi-1 Basistraining (27 en 28 september)

De SDi Introductieworkshop is vanaf heden de opmaat voor Spiral Dynamics integral – Level 1 certificatie. Heb je na de SDi Introductieworkshop de smaak te pakken en wil je meer, dan kun je je aanmelden voor de direct daarop volgende twee-daagse SDi-1 basistraining. Tijdens deze training gaan we nog dieper in op de waardesystemen, krijg je inzicht in de veranderdynamiek die ten grondslag ligt aan SDi kennen en leer je wat het betekent om vanuit Geel/Second Tier perspectief te werken en te leven. Na afloop van deze training ben je officieel SDi-1 gecertificeerd.

Meer weten? Klik hier. Download de brochure: Klik hier.

Spiral Experience (25 september)

Ervaar de Spiral Dynamics waardesystemen aan den lijve middels deze interactieve dag die altijd als een enerverende en krachtige leerervaring wordt geëvalueerd. Krijg inzicht in hoe de Spiral in jou actief is en leer hoe leefomstandigheden je gedrag kunnen beïnvloeden.

Nieuwgierig? Klik hier. Download de brochure: Klik hier.

SDi-2 Integrale Samenlevingsontwikkeling

Praktijkgerichte training voor beleidsmakers, politici en professionals die aan de hand van zelf ingebrachte casuïstiek écht willen werken aan maatschappelijke vernieuwing met behulp van SDi en aanvullende modellen en instrumenten.

Meer weten? Klik hier. Download de brochure: Klik hier.

SDi ValueMatch Certified Practitioner training 

Leer actief werken met de online SDi ValueMatch profielen, word ValueMatch Certified Practitioner en krijg inzicht in hoe je met behulp van waardenprofielen passende interventies doen ter ondersteuning van veranderprocessen en ontwikkeltrajecten.

Geïnteresseerd? Klik hier. Download de brochure: Klik hier.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op

Akkerweg 102
3972 AD Driebergen
Blog

Postbus 9655
3506 GR Utrecht

info@synnervate.nl
+31 6 5104 9005