Leida verplaatst focus van Synnervate naar het CHE

Leida Schuringa, expert in Spiral Dynamics (SD) en Holacracy Coach, is bijna vijf jaar partner van Synnervate geweest en gaat nu haar aandacht weer richten op het Center for Human Emergence (CHE).

In Synnervate was zij één van de drijvende krachten achter het organiseren van de Werkplaatsen en de Newsflashes. Extern was ze vooral betrokken bij maatschappijgerichte opdrachten zoals het MDG5 project rond moedersterfte, het Malawi ontwikkelingsproject en het ondersteunen van Roma en de introductie van de methode community work in Tsjechië.

Leida schrijft regelmatig over maatschappelijke vraagstukken bekeken door de SD bril waarbij het gaat over de nieuwe openingen die dat biedt voor beleid. In april 2016 kreeg zij de ‘Beste SDi-toepassing’ Award voor haar artikel over vluchtelingen tijdens de 2e Integral European Conference in Boedapest (Refugees in The Netherlands, as seen from Spiral Dynamics integral).

Zij wil zich bij het CHE vooral gaan richten op het ondersteunen van de transitie van de postmoderne naar een integrale samenleving. Daarnaast blijft ze werkzaam als integral coach en auteur van het Pioniers Magazine.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op