Test je Spiral Dynamics kennis!

De door Synnervate en ValueMatch ontwikkelde Spiral Dynamics kennis test meet je cognitieve kennis van Spiral Dynamics integral. De test is bedoeld om een ieder die geïnteresseerd is in het leren over én het toepassen van Spiral Dynamics te ondersteunen in hun leertraject. Na voltooiing van de Spiral Dynamics Level 1 basistraining moet je in staat zijn om een voldoende te scoren voor de test.

De test bestaat uit 45 multiple choice vragen. Het beantwoorden van de vragen duurt gemiddeld 35 minuten. Na het invullen van de test ontvang je een PDF rapport met je scores, feedback over foutief beantwoorde vragen en suggesties voor volgende stappen die je kunt zetten om je Spiral Dynamics kennis te verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze Spiral Dynamics Level 1, 2 of 3 certificatietrainingen (klik hier voor meer informatie over onze SDi trainingen) kun je deze test gebruiken om te bepalen of je over voldoende relevante Spiral Dynamics kennis beschikt.

Deze test is ontwikkeld door Synnervate in samenwerking met ValueMatch en wordt gratis aangeboden op het online platform van ValueMatch. Voor vragen over de test kun je contact opnemen met Edwin Holwerda via edwin@synnervate.nl en (06) 422 477 34.

NU DE SPIRAL DYNAMICS KENNIS TEST DOEN? KLIK HIER

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op