Spiral Dynamics in België

Spiral-Dynamics-in-Belgie

In samenwerking met partners Clarity Upgrades en Generation Balance is Synnervate in juni van start gegaan met de eerste Spiral Dynamics introductieworkshops. En met groot succes! Onder begeleiding van Allard de Ranitz en Edwin Holwerda deden, op 12 juni aan de Ehsal Management school in Brussel en 26 juni op de Universiteit van Antwerpen, in totaal 25 mensen mee aan dit eerste onderdeel van het officiële SDi certificeringstraject.

In navolging op de workshop die Hendrik Deroo, Bert Devos en Christel Stubbe in maart in Nederland volgden, werd direct besloten deze training ook in België te lanceren. In een snel en enerverend proces van co-creatie met elkaar, hebben we al ons Nederlandse materiaal naar de Vlaamse, Waalse, Brusselse (lees: EU) en Belgische context vertaald. Het resultaat is een prachtige nieuwe SDi Introductiedag, die geheel gestoeld is op de cultuur van onze prachtige zuiderburen. Daarnaast ook nieuw, en officieel voor het eerst: De workshop in Brussel is gegeven in het Engels.

Vanuit Synnervate zijn we zeer content met de samenwerking met onze Belgische partners. Onze Belgische partners zijn ook enthousiast en de deelnemers hebben de introductie in de Spiral ook als zeer boeiend en inspirerend ervaren. We kijken dan ook met veel Vlaamse goesting uit naar het vervolg dit najaar en in de loop van 2019.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op