Patricia Aerts (geassocieerd partner)

Patricia Aerts richt zich bijna 25 jaar intensief op ontwikkeling en transformatie van mens en organisatie. Als (team)coach, trainer en organisatie-ontwikkelaar heeft zij een heldere blik en raakt zij snel de kern. Deskundig op leiderschap, teamdynamieken en coaching ontwerpt zij to the point interventies, met oog op de te realiseren doelen. Zij faciliteert ruimte om bewust te worden en concreet te werken aan resultaat. Teams, leiders en/of professionals groeien kwalitatief in (zelf)sturing, verbinding, en resultaat.

 

Het leren zien en verminderen van de onderstroom vormt vaak de kern: belemmerende patronen die in de weg staan om teams, leiders en professionals te laten excelleren.

Patricia begeleidde diverse leiderschapstrajecten in grote en middelgrote organisaties (profit, non-profit en overheid), talloze (management) teams en coachte diverse change-makers, leiders en professionals.

Zelf stond zij ook met de voeten in de klei: als Manager P&O in een gefuseerde gemeente en Manager Coaching bij De Baak.
Haar professionele visie en ontwikkeling vormen een doorgaand eigen leerproces. Tot nu toe met name gevormd door Spiral Dynamics integral, Systeemdenken (Systems Centered Theory), Zijnsorientatie (afgestudeerd aan de 6 jarige opleiding tot coach/trainer) , Boeddhisme, S-curve icm AEM Cube (Peter Robertson), School voor Coaching; Positive Psychology/ Solutions Focussed coaching; NLP master. Patricia is bestuurslid van SCT-NL.