Rob van Vliet

Rob van Vliet (lees hier zijn intentie voor het partnerschap bij Synnervate) is procesbegeleider en consultant in veranderings & optimaliseringstrajecten van individuen en management teams. Zijn kracht zit in een inspirerende combinatie van werken vanuit diepte met tegelijkertijd een heel pragmatische insteek. En zijn passie is het faciliteren van verdieping en ontwikkeling.

Met vele jaren ervaring in internationale management & ontwikkelingstrajecten, zowel als directeur als in senior management, werkt hij zowel voor profit als non-profitorganisaties en daarnaast geeft hij persoonlijke coaching.  Met zijn betrokken multi-dimensionele aanpak faciliteert hij duurzame verandering en succesvolle innovatie in een verrassend korte tijd.

Ook is Rob gastdocent op de Opleiding tot Integrale Coach. Hij heeft gedegen ervaring in het werken met Spiral Dynamics & Management drives.

Klanten en deelnemers omschrijven zijn aanpak als bevrijdend en verdiepend, en spreken over een groot effect op hoe zij met uitdagende situaties in hun leven om leren gaan.

Voor contact en kennismaking: bel Rob op +31 (0)6 5282 4685