Rob van Vliet

Rob van Vliet (lees hier zijn intentie voor het partnerschap bij Synnervate) is executive coach en consultant in veranderings- & optimaliserings-trajecten voor individuen en management teams. Zijn kracht zit in een inspirerende combinatie van werken vanuit diepte met tegelijkertijd een heel pragmatische insteek. Ben je op zoek naar verdieping en de toepassing daarvan op de volgende stap in je ontwikkeling? Neem contact op!

Met vele jaren ervaring in internationale management & ontwikkelingstrajecten, zowel als directeur als in senior management, werkt hij zowel voor profit als non-profitorganisaties en daarnaast geeft hij persoonlijke/executive coaching.  Met zijn betrokken multi-dimensionele aanpak faciliteert hij duurzame verandering en succesvolle innovatie in een verrassend korte tijd.

Ook is Rob gastdocent op de Opleiding Integrale Coaching. Hij heeft gedegen ervaring in het werken met Spiral Dynamics & Management drives.

Klanten en deelnemers omschrijven zijn aanpak als bevrijdend en verdiepend, en spreken over een groot effect op hoe zij met uitdagende situaties in hun leven om leren gaan.

Samen met Petra Tak biedt Rob een Ontwikkeldag voor Teams aan.

Voor informatie en kennismaking: bel Rob op +31 (0)6 5282 4685 of mail: rob@synnervate.nl