SDi Introductieworkshop (level 1)

Voel je je uitgedaagd door je werk?

Zoek je naar jouw unieke rol in de samenleving? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar Spiral Dynamics Integral, a.k.a. The theory that explains everything?

Synnervate introduceert je graag in het gedachtengoed van Spiral Dynamics. Muziek, spel, filmfragmenten en ervaringsgerichte oefeningen laten je in één dag kennismaken met de acht waardesystemen (ook wel drijfveren genoemd) en de vele toepassingen ervan op dagelijks terugkerende dilemma’s.

  • Maak op inspirerende wijze kennis met Spiral Dynamics Integral.
  • Leer de impact van de waardesystemen op je werk en leven te begrijpen.
  • Ontvang je eigen waardenprofiel.
  • Ontdek je volgende natuurlijke stap als professional.

Met waardering leren kijken

Na afloop van de workshop heb je meer inzicht in de impact van de verschillende waardesystemen op je werk, je persoonlijke leven en de wereld om je heen (vandaar everything). Het helpt je direct om jouw kwaliteiten, talenten, valkuilen en ontwikkelpunten te doorgronden. En ook die van je collega’s en/of organisatie. Ook krijg je een persoonlijk waardenprofiel en ontdek je jouw natuurlijke volgende stap.

Inschrijven

Wil je in één dag kennis maken met Spiral Dynamics? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende SDi Introductieworkshop en schrijf je in. Je kunt ook direct alle trainingen van het eerste level volgen (dat zijn 4 dagen in totaal). Bekijk alle levels in het SDi certificatie-overzicht.

Alvast beginnen?

Lees meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s en in online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare W. Graves. Dr. Don Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor ruim 700 mensen en organisaties.

Voor wie: iedereen die kennis wil maken met Spiral Dynamics integral, de waardesystemen wil leren kennen en de impact ervan kunnen plaatsen in werk en leven.

Studiebelasting: naast contacturen (1 trainingsdag), 2 uur voor leeswerk en het opstellen van een kleine praktijkcase.

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start