SDi Basistraining (level 1)

Wil jij je Spiral Dynamics eigen maken?

De twee-daagse Basistraining geeft je diepgaande inzichten over de achtergrond, inhoud en toepassingsmogelijkheden van Spiral Dynamics Integral. De bevlogen trainers van Synnervate kennen dit evolutionaire ontwikkelingsmodel als hun broekzak en delen graag hun kennis met jou. Je mag zelf een case mee te nemen uit de praktijk, om de waardesystemen en veranderdynamiek van SDi direct toe te passen. Ook maak je kennis met de Integrale Theorie van Ken Wilber.  De training biedt je daarnaast een ‘kleurrijk’ beeld van de Nederlandse samenleving en identiteit door de jaren heen.

  • Leer de achtergrond, inhoud en toepassingsmogelijkheden van SDi begrijpen.
  • Neem een case uit de praktijk mee.
  • Kijk met nieuw perspectief naar de Nederlandse samenleving en identiteit.

Inschrijven

Wil je in twee dagen een stevige basis leggen voor het werken met Spiral Dynamics? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende SDi Basistraining en schrijf je in. Je kunt ook direct alle trainingen van het eerste level volgen (dat zijn 4 dagen in totaal).

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 1 – certificaat. Bekijk alle levels in het SDi certificatie-overzicht.

Alvast beginnen?

Lees meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare W. Graves. Dr. Don E. Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor ruim 700 mensen en organisaties.

Voor wie: iedereen die integraal wil werken en het Spiral Dynamics framework wil leren kennen en ervaren en zich hierin wil certificeren.

Studiebelasting: naast contacturen (2 trainingsdagen), 5 uur voor leeswerk en het maken en onderhouden van een kleine eigen praktijkcase.

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start