SDi Senior Practitioner (level 3)

Ben je klaar voor een individuele uitdaging?

Wil je zelfstandig aan de slag met het gedachtengoed van Spiral Dynamics?

  • Leer zelfstandig te werken met Spiral Dynamics.
  • Werk 1-op-1 aan een case uit de praktijk.
  • Ontvang coaching van een ervaren SDi-4 Master Practitioner.
  • Start op een voor jouw geschikt moment.

De training SDi Senior Practitioner gaat uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties. Een ervaren SDi-4 Master Practitioner coacht je individueel én op de werkvloer terwijl jij de kennis uit eerdere trainingen toepast op een zelfgekozen case. Een succesvolle afronding van deze training betekent dat je hebt aangetoond zelfstandig en toegepast met SDi te kunnen werken. Ook heb je waarde toegevoegd aan de wereldwijde SDi-community.

Deze SDi training wordt gegeven door Edwin Holwerda, Jasper Rienstra, Marinet Ritz en Ard Hordijk.

Procedure

We beginnen met een uitgebreide intake, waarin je met je begeleider de centrale onderzoeksvraag verkent, formuleert en uitwerkt in een onderzoeksvoorstel. Als deze haalbaar wordt bevonden, kun je starten met het SDi-3 traject. Je schrijft een gedetailleerd plan van aanpak, dat je onder begeleiding van Synnervate in maximaal 18 maanden uitvoert. We ronden af met een paper waarin je reflecteert op het proces (aan de hand van het STAR-model).

Investering

• intake: € 475,- excl. 21% btw
• persoonlijk traject SDi Senior Practitioner (level 3): € 3.038,- excl. 21% btw
• SDi ValueMatch profielen naar behoefte (v.a. € 60,- excl. BTW per profiel)

Inschrijven

Klaar om te beginnen? Omdat het een 1-op-1 training is, kun je op een voor jou passend moment starten. Stuur Synnervate een bericht waarin je laat weten interesse te hebben in de training ‘SDi Senior Practitioner’.

Let op: je kunt deze training alleen volgen als je in het bezit bent van een SDi level 2 – certificaat. Heb je deze nog niet? Kijk in de agenda voor SDi trainingen level 1 en 2.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 3 – certificaat. Bekijk alle levels in het SDi certificatie-overzicht.

Studiebelasting

De studiebelasting is afhankelijk van de onderzoeksvraag en het beste te bepalen na de intake. In ieder geval tien contactsessies van 1 ½ uur. De dagelijkse praktijk is het leeronderwerp.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die Spiral Dynamics als verander-instrumentarium in wil zetten bij complexe verandertrajecten en in het bezit is van een SDi level 2 – certifcaat.

Even je geheugen opfrissen?

Alle informatie over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics, inclusief inspirerende video’s en literatuur, vind je in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt ook je kennis meten, met de speciaal door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare W. Graves. Dr. Don Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor meer dan ruim 700 mensen en organisaties.

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start