SDi Team- & organisatieontwikkeling (level 2)

Wil je werkzame processen en patronen van organisaties in transitie beter begrijpen?

En Spiral Dynamics met gemak leren toepassen in je werk?

  • Gebruik SDi als effectieve ondersteuning in je werk en persoonlijke leven.
  • Pas alle waardesystemen uit SDi level 1 toe in de praktijk.
  • Leer te kijken volgens vanuit een ‘2nd tier’ en systemisch perspectief.

Morgen direct in de praktijk brengen

In deze SDi-2 training werk je met een zelf meegebrachte concrete casus. Samen interpreteren we de vraag vanuit SDi-perspectief. We onderzoeken de talrijke mogelijkheden om bij te dragen aan de natuurlijke volgende stap van je opdrachtgever, je team of de maatschappij.

Inschrijven

Heb je de alle SDi-trainingen van level 1 voltooid en wil je de methodiek van Spiral Dynamics leren toepassen in bedrijven en organisaties? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training SDi Team- en organisatieontwikkeling (level 2) en schrijf je in.

Deze SDi training wordt geleid door Jasper Rienstra en Marinet Ritz.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 2 – certificaat. Bekijk alle levels in het SDi certificatie-overzicht.

Even je geheugen opfrissen?

Lees meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt ook je kennis meten, met de speciaal door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare Graves. Dr. Don Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor ruim 700 mensen en organisaties.

Voor wie: iedereen die integraal wil werken en het Spiral Dynamics framework wil leren toepassen in verandertrajecten voor team- en organisatieontwikkeling en een SDi level 1 – certifcaat heeft.

Studiebelasting: naast contacturen (3 trainingsdagen), 10 uur voor leeswerk en het maken en onderhouden van een eigen praktijkcase.

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start