Lunchtalk Vertical Development

7 redenen voor Vertical Development

De lunchtalk Vertical Development biedt je:

  • Inzicht in de inhoud en aard van verticale ontwikkeling.
  • Inzicht in de noodzaak van verticale ontwikkeling.
  • Kennis over de relatie tussen verticale ontwikkeling en frameworks voor bewustzijnsontwikkeling, zoals Spiral Dynamics.
  • Een andere kijk op onze huidige manier van werken en onze samenleving.

Hoe verhoog je bewustzijn? Hoe stimuleer je ontwikkeling in alle waardesysteem van Spiral Dynamics? Op 23 juni geeft Allard de Ranitz zeven redenen om meer aandacht te besteden aan Vertical Development, onze verticale ontwikkeling.

We zijn inmiddels bekend met ontwikkeling in de breedte: skills ontwikkelen, gedrag aanpassen, doelen (bij)stellen, continu leren en nieuwe theorieën omzetten in concrete resultaten. Leren is leuk, inspirerend, vernieuwend, maar vindt ongemerkt vaak plaats op hetzelfde (horizontale) niveau. We voegen als het ware programma’s toe aan wat we al doen en weten.

Vraag: Welke van de volgende motieven spelen volgens jou de sterkste rol (len) in je leven: veiligheid, comfort, erbij horen, opvallen, erkend worden, winnen, vooruitkomen, bijdragen, waarde toevoegen, mensen naar een hoger niveau tillen? Een vraag als deze zegt iets over de intenties waarmee je jouw leven invult en dus je ontwikkeling vorm geeft. Ten dienste waarvan doe je wat je doet… en met welke middelen en perspectieven doe je dit?

Wat gebeurt er als ons bewustzijn de plaats van de actie wordt en we niet kennis en vaardigheden toevoegen, maar ons Operating System een geheel nieuwe vorm geven?… Als we niet slechts een glas vullen met vloeistof, iedere keer opnieuw, maar ook de vorm en omvang van het glas kunnen aanpassen. En hoe doe je dat?

“Inspirerende lunchtalk waarin je een persoonlijk en ruim perspectief krijgt op integrale ontwikkeling!”

- Vincent Hövels

Aanmelden 

Wil je de lunchtalk Vertical Development bijwonen? Stuur dan uiterlijk 21 juni een e-mail naar Allard. Als antwoord ontvang je de link naar de online locatie van de Lunchtalk.

Heb je een specifieke vraag over verticale ontwikkeling? Stel deze per e-mail aan Allard (allard@synnervate.nl), dan verwerkt hij het antwoord in de lunchtalk.

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen