Aanbod

We begeleiden verandertrajecten in organisaties, ontwikkelen teams, verzorgen Holacracy® adopties, begeleiden Personal Purpose Quests en leiden op tot Integrale Coach. 

Holacracy

Implementatie Holacracy

Beginnen met Holacracy of een andere vorm van zelforganisatie? Wij leiden dat veranderproces in goede banen. Sommigen organisaties vervangen direct het bestaande besturingsmodel in zijn geheel, anderen werken liever modulair.

Holacracy Taster

Ervaar in één dag of dit radicale besturingsmodel bij je past. Ontdek hoe zelfsturing de kantoorpolitiek minimaliseert en organisaties wendbaarder maakt.

Leiderschap & Communicatie

Individuele Coaching

Krachtig leiderschap vraagt in de eerste plaats om persoonlijk leiderschap. Als je jezelf goed kent, kun je vanuit dat inzicht vrij handelen en raak je minder snel verstrikt in patronen met anderen. 

Spiral Dynamics

Spiral Dynamics Gap Analyse

Ben je beleidsmaker en werk je bij een gemeente, een ministerie of een woningbouwcorporatie? Zou je graag zien dat je plannen meer effect hebben en mensen in beweging brengen? Een Gap Analyse geeft je inzicht in de mogelijke kloof tussen beleid en praktijk.

Integrale Coaching

Opleiding Integrale Coaching

Wil je leren coachen vanuit een wakker, vrij en authentiek standpunt? De opleiding voor Integrale Coaching leidt mensen op die vanuit bewustzijn een rol willen spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van andere mensen in hun ontwikkeling.

Purpose

Organizational Purpose Quest

Onze Organizational Purpose Quest volgt de True Purpose® Method. Organisaties doorlopend een diepgaand proces waarin de purpose van de organisatie naar de oppervlakte komt en geformuleerd wordt in vier purpose statements

Personal Purpose Quest

Wat is jouw essentie? En hoe breng je dat tot uiting in je leven? Ben jij een changemaker? De Personal Purpose Quest (PPQ) is bedoeld voor professionals die vanuit hun kern willen leven en werken.

Systeemgericht Ontwikkelen

Team Coaching

Hoe verbeter je de communicatie en samenwerking in een team? Wat is er nodig om de onderlinge verschillen om te zetten in energie en vooruitgang voor de organisatie? 

Transition Dynamics

Transitiecoaching

Ben je vanuit je werk betrokken bij een grootschalige verandering in de maatschappij? Dan heb je vast al eens ervaren dat het niet altijd makkelijk is om te bepalen waar je energie in gaat steken, en waarin niet.

Interim Management

Interim Management

Een korte periode ondersteuning nodig en tegelijk de organisatie verder ontwikkelen? We begeleiden veel veranderprocessen van binnen uit.

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen