Purpose

Een purpose geeft antwoord op levensvragen

Leven en werken ‘vanuit purpose’ geeft zingeving en verrijking. Je zet als het ware je innerlijke kompas aan, waardoor het makkelijker wordt om bij jou passende keuzes te maken.

Een purpose is groot, soms zelfs majestueus, maar vooral veelomvattend. Als je iemand vraagt wat zijn of haar persoonlijke doel of roeping is, dan krijg je meestal een vaag en soms verwarrend antwoord. Veel vaker volgt er helemaal geen antwoord op deze grote levensvraag. Dat is niet zo gek. Het is voor de bewuste geest moeilijk in woorden te vatten, omdat we het hebben over zowel zijns- als doe-aspecten.

Vertrouwde bron

We hebben veel ervaring met het laten ontstaan van de ruimte die nodig is voor het vinden en formuleren van een persoonlijke purpose. Als gecertificeerde coaches volgen we de internationaal beproefde methode van Tim Kelley. We begeleiden je bij het leggen van contact met een Trusted Source; waardoor je antwoorden krijgt op de vraag ‘Waarom ben ik hier?’. Die vertrouwde bron wordt ook wel aangeduid als gids, ziel of intuïtie. Is de purpose eenmaal gevonden en geformuleerd, dan roept die een sterke emotionele en fysieke reactie op.

Een volledig uitgewerkte purpose bestaat uit vier delen;

  1. Essence. De essentie beschrijft de zijns-dimensie; dat wat je al bent, zonder dat je iets doet.
  2. Blessing. De zegening is de transformatie die jij anderen schenkt.
  3. Mission. De missie geeft aan hoe jij de wereld gaat veranderen. Voor welk waardevol, concreet project zet jij je je essentie en zegening in? 
  4. Message. De boodschap is de wijsheid die jij met anderen en de wereld – dringend – wilt delen.

Manifestatieplan

Zonder pragmatiek blijft het bij mooie woorden. We begeleiden je ook bij het maken van een manifestatieplan, waardoor je precies weet hoe je jouw purpose integreert in je leven en werk.

 

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen