Personal Purpose Quest

Ben jij een changemaker?

Wat is jouw essentie? En hoe breng je dat tot uiting in je leven?

De Personal Purpose Quest (PPQ) is bedoeld voor professionals die vanuit hun kern willen leven en werken en nieuwsgierig zijn naar hun roeping. Vaak zijn het changemakers, mensen die bezield een rol willen vervullen in de transities naar een meer duurzame, sociale en humane wereld.

Purpose betekent doel, essentie of hogere roeping. Leven en werken vanuit jouw persoonlijke purpose geeft energie, zingeving, vervulling, verrijking en inspiratie. Het geeft antwoord op de vragen ‘waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?’.

Opbrengst

Na afloop van de Personal Purpose Quest heb je en voel je:

✓ Een manifestatie-plan om jouw persoonlijke purpose in de wereld te zetten.

✓ Inzicht in de weerstanden en belemmerende overtuigingen die je in de weg staan, en handvatten om ermee om te gaan.

✓ Een werkwijze om jouw persoonlijke purpose van tijd tot tijd bij te stellen.

✓ Richting, focus, passie, energie. Je maakt (alledaagse en lange termijn) keuzes die ten dienste zijn van jou.

✓ Een feilloos werkend innerlijk kompas.

Programma

De Personal Purpose Quest bestaat uit een aantal stappen waarin je jouw purpose en manifestatie-plan ontdekt, ervaart en formuleert. Verschillende werkvormen komen aan bod, zoals creatieve visualisaties, het omkeren van belemmerende gedachten en werken met innerlijke en universele wijsheid. We besteden aandacht aan het geaard neerzetten van alle aspecten van jouw purpose. Er is uiteraard ook veel ruimte voor vragen. Gedurende 3 à 4 maanden werken we intensief samen, in 10 tot 12 sessies van 1,5 uur. Tussendoor krijg je passend huiswerk mee.

“De Purpose Quest is een waardevolle reis die je in contact brengt met je vertrouwde bron en je purpose. Het heeft grote impact op je leven als je de lef hebt om naar jezelf en je vertrouwde bron te luisteren en dit gaat toepassen in je leven. Je zult nooit meer dezelfde zijn juist omdat je jezelf durft te zijn.”

- Rindert Bijleveld

De trainers

Jasper Rienstra, Edwin Holwerda en Allard de Ranitz zijn alledrie True Purpose Coaches, getraind aan het True Purpose Institute® van Tim Kelley.

Allard de Ranitz is mens-ontwikkelaar, verbinder en beeldhouwer. Zijn vermogen om in complexe situaties verbanden te leggen en veranderingen integraal te benaderen, ontvouwt nieuwe perspectieven.

Edwin Holwerda is één van de meest ervaren mannen-coaches in Nederland. Hij benadert spirituele thema’s op een aardse manier en zorgt voor eenvoud, diepgang en passie in leiderschaps- en ontwikkelprogramma’s.

De purpose-coaching van Jasper Rienstra kenmerkt zich als diep, precies, helder en vanuit het hart. Jasper werkt ook als gecertificeerd Holacracy® Coach. Holacracy is een purpose-gedreven methode voor zelforganisatie.

“Mijn ontdekkingen waren onwerkelijk en vertrouwd tegelijk. Langzaam krijgt mijn purpose tastbare gestalte, dat wat ik in de wereld te zetten heb. Ik heb een werkend kompas om mijn leven op ware essentie in te kunnen richting.”

- Thijs Kreukels

Investering

De Personal Purpose Quest wordt aangeboden voor € 2.495,- excl. 21% BTW.

Het volgen van Personal Purpose Quest vraagt in totaal 30 tot 40 studie-uren van deelnemers (sessies + huiswerkopdrachten).

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Personal Purpose Quest? Stuur een e-mail naar info@synnervate.nl, dan nemen we contact met je op.

Eerst nog wat meer informatie en kennismaken met de trainers? Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

“Ik heb 2 grote paradigma-shifts gehad die mijn leven fundamenteel hebben veranderd. De eerste was het daadwerkelijk voelen van volledige zelfliefde en de tweede dit traject. Namelijk te weten wie je ten diepste ben en wat je te doen hebt in het leven. Hoe dit leven in te richten wetende dat je met de juiste dingen bezig bent die bij je passen en goed zijn voor de wereld.”

- Jonathan Guyt

Ook voor organisaties

Purpose-gedreven organisaties zijn sterker, hechter en creatiever. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor een Purpose Quest van jouw organisatie.

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen