SDi Senior Practitioner (level 3)

  • Leer zelfstandig te werken met Spiral Dynamics.
  • Werk 1-op-1 aan een case uit de praktijk.
  • Ontvang coaching van een ervaren SDi-4 Master Practitioner.

Ben je klaar voor een individuele uitdaging? Wil je zelfstandig aan de slag met het gedachtengoed van Spiral Dynamics?

De training SDi Senior Practitioner gaat uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties. Een ervaren SDi-4 Master Practitioner coacht je individueel én op de werkvloer terwijl jij de kennis uit eerdere trainingen toepast op een zelfgekozen case. Een succesvolle afronding van deze training betekent dat je hebt aangetoond zelfstandig en toegepast met SDi te kunnen werken. Ook heb je waarde toegevoegd aan de wereldwijde SDi-community.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 3 – certificaat. In het SDi certificatie-overzicht zie je met alle levels.

Even je geheugen opfrissen?

Alle informatie over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics, inclusief inspirerende video’s en literatuur, vind je op op de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt ook je kennis meten, met de door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Inschrijven

Zin om te beginnen? Omdat het een 1-op-1 training is, kun je op een voor jou passend moment starten. Stuur Synnervate een bericht met als onderwerp ‘SDi Senior Practitioner’.

Let op: je kunt deze training alleen volgen als je in het bezit bent van een SDi level 2 – certificaat. Heb je deze nog niet? Kijk in de agenda voor SDi trainingen level 1 en 2.

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen