Team Coaching

Teams sterker, hechter en effectiever

Sterke teams leveren de beste bijdrage aan de doelen van een organisatie. Als team coaches begeleiden we teams bij het zetten van de volgende stap in hun ontwikkeling. We werken systeemgericht. We richten ons op het integreren van verschillen, maken ineffectieve patronen zichtbaar en halen waardevolle informatie uit conflicten. Spiral Dynamics, een model dat inzicht geven in de dieperliggende drijfveren van je teamleden en van jezelf, is daarbij heel behulpzaam.

Team Coaching biedt je:

 • Inzicht in de drijfveren van teamleden.
 • Verbeterde onderlinge relaties.
 • Inzicht in de ineffectieve gedrags- en communicatiepatronen in het team.
 • Concrete handvatten om die patronen te ontmantelen.
 • Verheldering of herijking van de kernwaarden.
 • Heldere samenwerkingsafspraken, communicatiestructuren en -methodieken.
 • Meer energie voor het realiseren van doelen.

Wat voor team willen jullie zijn? 

Na het intake-gesprek ontwikkelen wij een aanpak die precies past bij de behoefte van jouw team en organisatie. Veelvoorkomende elementen zijn begeleiding tijdens bestaande teambijeenkomsten, ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en advies aan de hand van actuele casus’ 

Interesse?

Wil je de samenwerking in jouw team verbeteren en jullie impact vergroten? Neem contact op met Rob van Vliet, Allard de Ranitz of Marinet Ritz, of laat je gegevens achter op deze pagina.

 

 

Rob van Vliet

rob@synnervate.nl

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Interim Management

Tijdelijke ondersteuning, op langere of korte termijn, kan organisaties helpen groeien. We hebben veel ervaring in het doen van interimwerk, gecombineerd met het begeleiden van de benodigde veranderprocessen. Denk aan het vervullen van een bestuursfunctie en simultaan een nieuw, stabiel MT vormen. Of plaatsnemen in de organisatie als HR-manager en werken aan zowel de teamsamenstelling als de teamdynamiek, zodat medewerkers zich steeds meer richten op elkaars krachten en besprekingen constructiever worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcel van Wijk

marcel@synnervate.nl

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Ontwikkeldag voor teams

Tijdens een ontwikkeldag werken we samen aan de dynamiek en de resultaten van jouw team. Ieders intrinsieke motivatie en het gezamenlijke doel zijn de uitgangspunten. Welke belemmerende patronen spelen er? Hoe gebruiken we ieders potentieel? Waar wil het team echt voor gaan? Door in verbinding met elkaar de visie en missie van de organisatie (opnieuw) te ervaren, wordt er direct al veel potentieel bevrijd.

Opbrengst

Een ontwikkeldag voor teams brengt je:

 • Verheldering of verdieping van de gezamenlijke visie.
 • Markering van ieders bijdrage.
 • Intense teamspirit.
 • Verbeterde samenwerking.

Interesse?

Neem contact op met Rob (06 52824685 / rob@synnervate.nl) of laat je gegevens achter op deze pagina.

 

 

 

 

 

Rob van Vliet

rob@synnervate.nl

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen