Trainingen

SDi Introductieworkshop (level 1)

Maak in één dag kennis met Spiral Dynamics Integral (SDi) en leer de invloed van waardesystemen op je werk en leven te begrijpen.

SDi Experience (level 1)

Een actieve dag, waarin je fysiek, gevoelsmatig en cognitief wordt uitgedaagd. Ervaar Spiral Dynamics met al je zintuigen.

SDi Basistraining (level 1)

De twee-daagse Basistraining geeft je diepgaande inzichten over de achtergrond, inhoud en toepassingsmogelijkheden van Spiral Dynamics Integral.

Opleiding Integrale Coaching

De opleiding voor Integrale Coaching leidt mensen op die vanuit bewustzijn een rol willen spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van andere mensen in hun ontwikkeling.

SDi Team- & organisatieontwikkeling (level 2)

Deze drie-daagse training leert je Spiral Dynamics toe te passen in teams en organisaties. Je werkt aan een case uit jouw praktijk.

SDi Integrale samenlevingsontwikkeling (level 2)

Ben jij, net als wij, een Changemaker? Deze training leert je interventies in te zetten met behulp van Spiral Dynamics.

Holacracy® Taster

Ervaar in één dag of dit radicale besturingsmodel bij je past. Ontdek hoe zelfsturing de kantoorpolitiek minimaliseert en organisaties wendbaarder maakt.

Confronteren met respect

In de tweedaagse training ‘Confronteren met respect’ leer je confrontaties in te zetten voor het bereiken van je persoonlijke missie. Tegelijkertijd creëer je een diepere verbinding binnen relaties.

SDi Senior Practitioner (level 3)

Ben je klaar voor een individuele uitdaging? De training SDi Senior Practitioner gaat uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties.

SDi ValueMatch Certified Practitioner

Deze driedaagse training van Synnervate en ValueMatch leert je werken met Spiral Dynamics-materiaal. Je ontvangt je eigen licensie, waarmee je o.a. SDi-profielen kunt opstellen.

Ontwikkeldag voor teams

Investeer in de teamspirit, markeer ieders bijdrage en bevrijd het maximale potentieel.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op