SDi ValueMatch Certified Practitioner

Wil je anderen ondersteunen tijdens ontwikkeltrajecten?

  • Maak handig gebruik van ondersteunende SDi-materialen.
  • Analyseer zelfstandig en koppel SDi-profielen terug aan je opdrachtgevers.

Synnervate heeft samen met ValueMatch een reeks testen & profielen ontwikkeld waarmee de waardesystemen (drijfveren) duidelijk in kaart worden gebracht. Ze zijn uitermate geschikt om organisaties te ondersteunen tijdens veranderprocessen. Na afloop ben je gecertificeerd ValueMatch Practitioner. Je krijgt een licentie waarmee je je eigen ValueMatch-account kunt beheren en profielen kunt maken voor jouw opdrachtgevers.

Deze SDi training wordt gegeven door Edwin Holwerda, in samenwerking met een trainer van ValueMatch.

Inschrijven

Zin om te beginnen? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training SDi Valuematch Senior Practitioner van Synnervate.

Let op: je kunt deze training alleen volgen als je in het bezit bent van een SDi level 1 – certificaat. Heb je deze nog niet? Kijk in de agenda voor SDi trainingen level 1.

Even geheugen opfrissen?

Alle informatie over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics, inclusief inspirerende video’s en literatuur, vind je in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt je kennis meten met de speciaal door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare W. Graves. Dr. Don Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor ruim 700 mensen en organisaties.

Voor wie: iedereen die die integraal wil werken en het Spiral Dynamics model willen toepassen door middel van de beschikbare Valuematch Testen en profielen en een SDi level 1 – certifcaat heeft.

Studiebelasting: naast contacturen, 10 uur werken met en aan profielen

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start