Beluister de allereerste podcast van Synnervate

Jasper Rienstra was 4 september te gast bij New Business Radio. In gesprek met Fabienne de Vries vertelt hij wat Holacracy® precies is, hoe het werkt en waarom organisaties over een goede dosis lef moeten beschikken om ermee te starten.

Het gesprek gaat van het ontstaan van Synnervate naar inspirerende opdrachtgevers en ‘niet meer terugvallende kwartjes’ . Ook legt Jasper uit waarom Synnervate al 10 jaar met Spiral Dynamics werkt en hoe deze (kleuren)taal het gemakkelijker maakt om elkaars waarheid op waarde te schatten. Op Fabienne haar vraag wat eenheidsbewustzijn nu eigenlijk is, antwoordt Jasper: “Het besef dat alles met elkaar verbonden is en daarnaar handelen. Voelen dat je vrij bent om te kiezen wat jouw invloed op het geheel gaat zijn.”

Luister hieronder het interview terug als vierdelige podcast, gemaakt door het radioprogramma Let’s talk business van New Business Radio.

Enthousiast geworden en zelf kennismaken met Holacracy®? Bekijk de Taster Workshop die Jasper in Utrecht geeft op 19 november 2019.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op