Spiral Dynamics Basistraining

In de twee-daagse Basistraining doe je diepgaande inzichten en kennis op over de achtergrond, inhoud en toepassingsmogelijkheden van Spiral Dynamics Integral. Je mag zelf een case mee te nemen uit de praktijk, om de waardesystemen en veranderdynamiek van Spiral Dynamics direct toe te passen. Ook maak je kennis met de Integrale Theorie van Ken Wilber. De training biedt je daarnaast een ‘kleurrijk’ beeld van de Nederlandse samenleving en identiteit door de jaren heen.

Opbrengst

De Spiral Dynamics Basistraining biedt je:

  • Begrip van de achtergrond, inhoud en toepassingsmogelijkheden van Spiral Dynamics.
  • Begeleiding bij het oefenen met een case uit de praktijk.
  • Een nieuw perspectief op de Nederlandse samenleving en identiteit.

Interesse?

Wil je in twee dagen een stevige basis leggen voor het werken met Spiral Dynamics? Neem contact op met Allard de Ranitz (allard@synnervate.nl) of laat je gegevens achter op deze pagina.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 1 – certificaat. Bekijk alle levels in het SDi certificatie-overzicht. Je kunt ook direct alle trainingen van het eerste level volgen (dat zijn 4 dagen in totaal).

Alvast beginnen?

Leer meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde.

 

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen