Introductiebijeenkomst Opleiding Integrale Coaching

17 apr 2019 Utrecht (adres bij opgave)

• In één avond een goed beeld van de opleiding Integrale Coaching.

De opleiding voor Integrale Coaching leidt mensen op die vanuit bewustzijn een rol willen spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van andere mensen in hun ontwikkeling. Je leert coachen vanuit een wakker, vrij en authentiek standpunt.

In okober 2019 start een nieuwe groep. Overweeg jij de opleiding te gaan doen? Wil je kennismaken met de trainers, het gedachtengoed en het programma? Je bent van harte welkom op woensdagavond 17 april op onze sfeervolle locatie in Utrecht. Je krijgt dan informatie over de opbouw en werkwijzen van de opleiding, en we geven je ook ervaringsmatig een klein voorproefje. Er zullen studenten aanwezig zijn die kunnen vertellen over hun ervaringen. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainers en studenten. Marinet Ritz, Changemaker bij Synnervate en oprichter van de opleiding Integrale Coaching, leidt de avond.

Ben je van plan te komen? Meld je dan s.v.p. aan via info@integrale-coaching.nl.

Persoonlijk meesterschap

De opleiding is bedoeld voor mensen die het verlangen hebben om naar het hart van hun bestaan te gaan en hun potentieel ten volle tot uitdrukking willen brengen in de wereld. Gedurende 2,5 jaar doorlopen studenten een veelzijdig programma waarin theorie wordt afgewisseld met praktijkgericht en ervaringsmatig werken. Meditatie & lichaamswerk is hierin een vast onderdeel. Kennis uit de Westerse psychologie en de wijsheid uit de Boeddhistische tradities zijn in de opleiding geïntegreerd. Het eerste jaar is gericht op het ontwikkelen van persoonlijk meesterschap, het tweede jaar op de professionalisering van je rol als coach/begeleider en het derde jaar op meesterschap in relatie tot de grotere context.

Alles over de opleiding

Op de website van de opleiding vind je alle relevante informatie: o.a. over het gedachtengoed, het programma, de kosten en de locatie. Er is een digitale brochure en de mogelijkheid om je direct in te schrijven. Je ontvangt na inschrijving een uitnodiging voor het intakegesprek, waarin wederzijds wordt onderzocht of de opleiding passend is.

Inschrijven en betalen via factuur

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start