SDi Integrale Samenlevingsontwikkeling (level 2)

19 dec 2018, 05 feb 2019, 26 mrt 2019 Virginia Hoeve, Tureluurweg 5, Zeewolde

  • Creëer maatschappelijke vernieuwing met behulp van SDi.
  • Zet vastgelopen processen opnieuw in beweging.
  • Faciliteer constructieve samenwerking met verschillende stakeholders.

Wat zie jij als je naar onze samenleving kijkt door een SDi-bril? Welke interventies kun en wil je inzetten? Hoe kun jij de natuurlijke volgende stap faciliteren voor individuen, teams, organisaties? Of beter: ben jij, net als wij, een Changemaker?

Inzicht in de complexiteit

Zorg, klimaat, vluchtelingen, integratie, WMO, onderwijs, veiligheid, ontwikkelingswerk, economie en stadsplanning – al deze thema’s kennen momenteel grote uitdagingen. Er zijn veranderingen nodig op systeemniveau. Beleid kan niet langer leunen op individuele organisaties; dat leidt tot versnippering en eenmalige resultaten.

In de drie-daagse training SDi Integrale Samenlevingsontwikkeling leer je maatschappelijke vraagstukken te analyseren en vernieuwende oplossingen te vinden vanuit integraal perspectief. Het SDi-model vormt de basis. Het maakt complexe menselijke vraagstukken inzichtelijk en helpt zo een nieuwe visie te ontwikkelen op onze samenleving.

Je neemt ook een eigen casus mee, waarvoor je werkbare interventiestrategieën ontwikkelt. Synnervate reikt de instrumenten aan die je daarvoor nodig hebt.

Inschrijven

Wil je met behulp van Spiral Dynamics een actieve bijdrage leveren aan een duurzame en sociale maatschappij? Schrijf je dan in voor de training SDi Integrale Samenlevingsontwikkeling van Synnervate. Alle inschrijvingen verlopen via EventBrite. Werk je bij een gemeente? Kies dan voor ‘betalen via factuur’ (zie onderaan deze pagina).

Let op: om deel te kunnen nemen aan deze training, dien je SDi level 1 afgerond te hebben.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvang je het SDi level 2 – certificaat. In het SDi certificatie-overzicht zie je alle levels.

Alvast beginnen?

Lees meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt ook alvast je kennis meten, met de speciaal door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Wil je liever niet direct betalen?

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start