SDi ValueMatch Certified Practitioner

  • Maak handig gebruik van ondersteunende SDi-materialen.
  • Analyseer zelfstandig en koppel SDi-profielen terug aan je opdrachtgevers.
  • Wil je anderen ondersteunen tijdens ontwikkeltrajecten? En ben je enthousiast over het werken met Spiral Dynamics?

Synnervate heeft samen met ValueMatch een reeks testen & profielen ontwikkeld waarmee de waardesystemen (drijfveren) duidelijk in kaart worden gebracht. Ze zijn uitermate geschikt om organisaties te ondersteunen tijdens veranderprocessen. Na afloop ben je gecertificeerd ValueMatch Practitioner. Je krijg een licentie waarmee je je eigen ValueMatch-account kunt beheren en profielen kunt maken voor jouw opdrachtgevers.

Inschrijven

Zelf aan de slag met Spiral Dynamics? Schrijf je dan in voor de training SDi ValueMatch Certified Practitioner van Synnervate. Alle inschrijvingen verlopen via EventBrite.

Je kunt deze training alleen volgen als je in het bezit bent van een SDi level 1 – certificaat. Heb je deze nog niet? Kijk in de agenda voor SDi trainingen level 1.

Even geheugen opfrissen?

Alle informatie over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics, inclusief inspirerende video’s en literatuur, vind je op op de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl. Je kunt ook je kennis meten, met de door Synnervate en Valuematch ontwikkelde SDi test.

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen