SDi Experience (level 1)

Leer jij door te doen?

Heb je zin in een actieve dag, waarin je fysiek, gevoelsmatig en cognitief wordt uitgedaagd en de waardesystemen van Spiral Dynamics zelf doorloopt? De SDi Experience is een enerverende en krachtige leerervaring.

  • Ervaar Spiral Dynamics Integral met al je zintuigen.
  • Maak een ervaringsgerichte reis door onze collectieve menselijke evolutie.

Zintuigelijke ervaring

Tijdens de SDi Experience wordt je geconfronteerd met telkens wisselende leefomstandigheden en krijgt uiteenlopende groepsopdrachten. Zo start de dag met een gebrek aan water. Hoe overleeft jouw groep en wat is jouw bijdrage? Aan het einde van de Experience keer je terug in het nu bepaal je wat jouw unieke bijdrage aan een duurzame wereld gaat zijn. Je hebt dan een reis gemaakt langs de collectieve menselijke evolutie en tegelijkertijd langs de waardesystemen van Spiral Dynamics. Je hebt de acht kleuren en hun betekenis niet alleen leren kennen, maar ze ook ervaren met al je zintuigen.

De SDi Experience wordt geleid door collega Ruud Boxma van CruxQuest, die de training samen met Don Beck en Chris Cowan heeft ontwikkeld. De Changemakers van Synnervate fungeren als co-trainer en Spiral Fitness Instructor.

Let op!

Doe alleen mee als je all in durft te gaan. Laat je reserves thuis, stel de waarom-vragen een dag uit en stort jezelf volledig in deze Spiral Dynamics game. Je doet dan een waardevolle ervaring op, die de fysieke en gevoelsmatige basis legt onder alle SDi kennis die je hierna op doet.

Interesse?

Wil je actief kennis maken met Spiral Dynamics? Kijk op de agenda voor de eerstvolgende SDi Experience en schrijf je in. Je kunt ook direct alle trainingen van het eerste level volgen (dat zijn 4 dagen in totaal). Bekijk voor alle levels het SDi certificatie-overzicht.

Alvast beginnen?

Lees meer over de 8 waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde: www.spiraldynamicsintegral.nl.

Over Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een model dat bewustzijnsontwikkeling beschrijft, op zowel persoonlijk als collectief niveau. Het identificeert de diepere drijfveren die de basis zijn van ons gedrag, ons wereldbeeld en de interactie met onze leef- en werkomgeving. Grondlegger is Prof. Clare W. Graves. Dr. Don Beck en Chris Cowan werkten het model verder uit tot Spiral Dynamics Integral. Synnervate is door Dr. Beck aangesteld als enige geaccrediteerde SDi-opleider in Nederland. De Changemakers van Synnervate maakten SDi in de afgelopen 10 jaar praktisch toepasbaar voor ruim 700 mensen en organisaties.

Voor wie: iedereen die Spiral Dynamics integral aan den lijve wil ondervinden en ervaringsgericht wil leren.

Studiebelasting: naast contacturen, geen.

Jij + Synnervate = duurzame verandering Start