Leiderschap en communicatie

Synnervate heeft ervaren dat de waardesystemen van Spiral Dynamics erg behulpzaam zijn bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het verbeteren van relaties. Wie zichzelf goed kent – weet wat hem of haar drijft – kan meer begrip opbrengen voor zichzelf en de omgeving. Samenwerken wordt gemakkelijker, een werkdag plezieriger en de resultaten van de organisatie succesvoller.

Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kost tijd en vergt oefening. Daarom beslaat het incompany programma Gedreven leiderschap van Synnervate zeven maanden. Gedurende die maanden verandert de interne cultuur zichtbaar en voelbaar. Leidinggevenden én medewerkers ontwikkelen een groter zelfsturend vermogen, waardoor ze elkaar constructiever en met meer empathie aanspreken. Omdat de doelen helder zijn, sluiten teams beter op elkaar aan, met de missie van de organisatie voor ogen. Elke dag opnieuw.

“ Ik vond de training heel open en natuurlijk. Top! En ik ben blij met de praktische invulling en de praktijkvoorbeelden die moeiteloos inpasbaar waren in mijn dagelijkse werk.”

- Joris Korrel

Open en krachtig

Deelnemers leren zichzelf tijdens het incompany programma Gedreven leiderschap op een nieuwe manier kennen: open, dynamisch, sociaal, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ze leren omgaan met weerstand en gaan anders communiceren – met anderen, maar ook met zichzelf. Daarnaast ervaren ze hoe ze Spiral Dynamics kunnen inzetten om zichzelf nog beter te leren kennen en verder te ontwikkelen.

download incompany programma Gedreven leiderschap

  • Stimuleer persoonlijk leiderschap, vanuit ieders drijfveren en intrinsieke motivatie.
  • Vergroot het zelfsturend vermogen van teams en organisaties.
  • Verbeter de onderlinge aansluiting en communicatie (intern & extern).
  • Ontwikkel een cultuur waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar rol.
  • Ervaar welke invloed ‘kijken zonder waardeoordeel’ heeft.
  • Leer medewerkers hun eigen leer- en ontwikkelpunten te monitoren en verwerken.

Contact

Wil je meer weten over het incompany programma Gedreven leiderschap? Neem contact met op met Edwin Holwerda (06 4224 7734) of Rob van Vliet (06 5282 4685) of stuur een e-mail naar info@synnervate.nl.

 

Welke verandering wil jij teweeg brengen? Neem contact op

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen