Organizational Purpose Quest

Een metselaar die de kathedraal voor ogen houdt waar hij aan werkt, ervaart het metselen anders dan zijn collega die vooral kijkt naar het muurtje dat hij nu aan het bouwen is. In het eerste geval biedt purpose, het hogere doel, de metselaar houvast, energie en een constante motivatie om door te gaan. Hij maakt mogelijk ook andere keuzes tijdens zijn werk. Bij organisaties zien we hetzelfde. Als de reden van bestaan helder is, transformeert het werk op alle vlakken.

Onze Organizational Purpose Quest volgt de True Purpose® Method. Organisaties doorlopend een diepgaand proces waarin de purpose van de organisatie naar de oppervlakte komt en geformuleerd wordt in vier purpose statements:

 1. Brand essence. De essentie beschrijft de zijns-dimensie; dat wat de organisatie al is, zonder dat ze iets doet.
 2. Blessing. De zegening is de transformerende impact die de organisatie op de wereld heeft.
 3. Mission. De missie geeft aan wat de organisatie wil realiseren.
 4. Message. De boodschap is de diepste wijsheid die de organisatie met anderen en de wereld – dringend – wil delen.

Een Organizational Purpose Quest biedt je:

 • richting, focus, passie, energie
 • integratie van zingeving, inspiratie en dagelijkse werk
 • keuzes die bij de organisatie passen
 • een gestructureerd proces om samen de purpose van de organisatie te ontdekken
 • toegang tot en communicatie met een vertrouwde bron
 • inzicht in de weerstanden en belemmerende overtuigingen die jullie in de weg staan en handvatten om ermee om te gaan
 • een manifestatie-plan om jullie purpose in de wereld te zetten
 • een krachtige basis voor branding (website, huisstijl, etc.)
 • de vaardigheid om na de Purpose Quest zelfstandig de purpose statements te updaten indien nodig

Daarnaast ervaren purpose-gedreven organisaties doorgaans:

 • betere performance over de gehele linie
 • hogere omzet
 • minder verzuim
 • langere dienstverbanden
 • meer voldoening in het werk
 • meer aantrekkingskracht op nieuwe klanten en medewerkers
 • meer loyale klanten
 • meer alignment en gevoel van samenhang

(*bron: scienceofpurpose.org en https://www.truepurposeinstitute.com)

De trainers

Jasper Rienstra is True Purpose® Coaches, getraind aan het True Purpose Institute® van Tim Kelley. De purpose coaching van Jasper Rienstra kenmerkt zich als diep, precies, helder en vanuit het hart. Jasper werkt ook als gecertificeerd Holacracy® Coach. Holacracy is een purpose-gedreven methode voor zelforganisatie.

Investering

Het ontdekken van de organisatie purpose vereist een aantal medewerkers die bekend zijn met de True Purpose® Method en hun individuele purpose kennen.

De offerte voor een Organizational Purpose Quest spitsen we graag toe op jullie specifieke situatie en context, na een intake gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Jasper Rienstra.

Jasper Rienstra

jasper@synnervate.nl

Lunchtalk Vertical Development

7 redenen voor Vertical Development

De lunchtalk Vertical Development biedt je:

 • Inzicht in de inhoud en aard van verticale ontwikkeling.
 • Inzicht in de noodzaak van verticale ontwikkeling.
 • Kennis over de relatie tussen verticale ontwikkeling en frameworks voor bewustzijnsontwikkeling, zoals Spiral Dynamics.
 • Een andere kijk op onze huidige manier van werken en onze samenleving.

Hoe verhoog je bewustzijn? Hoe stimuleer je ontwikkeling in alle waardesysteem van Spiral Dynamics? Op 23 juni geeft Allard de Ranitz zeven redenen om meer aandacht te besteden aan Vertical Development, onze verticale ontwikkeling.

We zijn inmiddels bekend met ontwikkeling in de breedte: skills ontwikkelen, gedrag aanpassen, doelen (bij)stellen, continu leren en nieuwe theorieën omzetten in concrete resultaten. Leren is leuk, inspirerend, vernieuwend, maar vindt ongemerkt vaak plaats op hetzelfde (horizontale) niveau. We voegen als het ware programma’s toe aan wat we al doen en weten.

Vraag: Welke van de volgende motieven spelen volgens jou de sterkste rol (len) in je leven: veiligheid, comfort, erbij horen, opvallen, erkend worden, winnen, vooruitkomen, bijdragen, waarde toevoegen, mensen naar een hoger niveau tillen? Een vraag als deze zegt iets over de intenties waarmee je jouw leven invult en dus je ontwikkeling vorm geeft. Ten dienste waarvan doe je wat je doet… en met welke middelen en perspectieven doe je dit?

Wat gebeurt er als ons bewustzijn de plaats van de actie wordt en we niet kennis en vaardigheden toevoegen, maar ons Operating System een geheel nieuwe vorm geven?… Als we niet slechts een glas vullen met vloeistof, iedere keer opnieuw, maar ook de vorm en omvang van het glas kunnen aanpassen. En hoe doe je dat?

“Inspirerende lunchtalk waarin je een persoonlijk en ruim perspectief krijgt op integrale ontwikkeling!”

- Vincent Hövels

Aanmelden 

Wil je de lunchtalk Vertical Development bijwonen? Stuur dan uiterlijk 21 juni een e-mail naar Allard. Als antwoord ontvang je de link naar de online locatie van de Lunchtalk.

Heb je een specifieke vraag over verticale ontwikkeling? Stel deze per e-mail aan Allard (allard@synnervate.nl), dan verwerkt hij het antwoord in de lunchtalk.

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Spiral Dynamics Culture Scan

Voor succesvolle verandering zijn de elementen gedrag en cultuur net zo bepalend als structuur en middelen (zoals IT). De cultuur van organisaties bijvoorbeeld heeft veel invloed op het werkplezier en de kwaliteit van de geleverde diensten of producten. Wordt er echt samengewerkt? Wat is het overheersende gevoel? Op welke waarden drijft het bestaan van de organisatie? Een analyse aan de hand van Spiral Dynamics geeft een gedetailleerde dwarsdoorsnede van de cultuur van een organisatie en biedt handvatten voor verdere ontwikkeling.

Gekleurde bril

We bekijken de wereld vanuit onze eigen set van waarden; waardesystemen in de termen van Spiral Dynamics. Ook organisaties hebben een eigen cultuur en een eigen definieerbaar profiel. De kleuren van Spiral Dynamics maken de verschillende waardesystemen binnen dat profiel herkenbaar en bespreekbaar. Ze maken inzichtelijk hoe drijfveren samenhangen met gedrag, en welke keuzes goed passen bij de organisatie.

Opbrengst

Een Spiral Dynamics Culture Scan brengt je:

 • Basiskennis van Spiral Dynamics.
 • Een scan van jouw organisatie aan de hand van de acht waardesystemen van Spiral Dynamics, op basis van de huidige en gewenste situatie.
 • Inzicht in wat belangrijk is voor de mensen met wie je werkt.
 • Handvatten voor verdere ontwikkeling van de organisatie.

Aanpak

De Culture Scan is een effectief instrument in elk verandertraject. We kijken zowel naar de huidige context als naar de gewenste situatie. We coderen eerst de cultuur van een organisatie (of organisatieonderdeel) met behulp van Spiral Dynamics (stap 1). Vervolgens kijken we naar wat gewenst is voor de toekomst; en hoe die gewenste werkwijze en omgang verschillen van de huidige (stap 2). Vervolgens laten we zien hoe de organisatie zich verder zou kunnen ontwikkelen aan de hand van die kennis (stap 3). Desgewenst helpen we bij de benodigde strategie-ontwikkeling en implementatie (stap 4).

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar de Culture Scan van jouw organisatie? Neem contact op met Allard de Ranitz of laat je gegevens achter op deze website.

Alvast beginnen

Leer meer over de acht waardesystemen van Spiral Dynamics en bekijk de inspirerende video’s in de online leeromgeving die Synnervate ontwikkelde.

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Interim Management

Tijdelijke ondersteuning, op langere of korte termijn, kan organisaties helpen groeien. We hebben veel ervaring in het doen van interimwerk, gecombineerd met het begeleiden van de benodigde veranderprocessen. Denk aan het vervullen van een bestuursfunctie en simultaan een nieuw, stabiel MT vormen. Of plaatsnemen in de organisatie als HR-manager en werken aan zowel de teamsamenstelling als de teamdynamiek, zodat medewerkers zich steeds meer richten op elkaars krachten en besprekingen constructiever worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vincent Hövels

vincent@synnervate.nl

Marcel van Wijk

marcel@synnervate.nl

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl

Implementatie Holacracy

Werken volgens Holacracy vraagt om afstand nemen van oude gewoontes, impliciete afspraken en verwachtingen. Tegelijkertijd brengt het energie en vrijheid. Iedereen is vanuit zijn eigen rol ‘de baas’; over het eigen werk, niet over andere mensen. Bij deze nieuw verworven vrijheid horen stevige spelregels.

Wij leiden het adoptie- en implementatieproces van Holacracy in goede banen. Sommigen organisaties vervangen direct het bestaande besturingsmodel in zijn geheel, anderen werken liever modulair. Zij nemen bijvoorbeeld eerst alleen de heldere overlegstructuren over, of proeven hoe het is om functies opnieuw in te richten en er rollen met een purpose en accountabilities van te maken.

Spanning = brandstof

Holacracy® is een set van spelregels voor besturing, besluitvorming en structurering van organisaties. Kenmerkend voor Holacracy zijn het roldenken, de efficiënte werk- en roloverleggen en onderlinge gelijkwaardigheid. Een dagelijkse gewoonte voor organisaties die werken volgens Holacracy, is het herkennen en benoemen van spanningen. Een probleem, verschil van mening of kans wordt gezien als een spanning, die als brandstof kan dienen voor de ontwikkeling van de organisatie.

Interesse?

Denk je erover om te gaan werken met Holacracy of een andere vorm van zelforganisatie? Neem contact op met Jasper Rienstra (jasper@synnervate.nl) of laat je gegevens achter op deze pagina. Wil je eerst even een beter beeld krijgen van wat Holacracy is? Vraag dan een incompany Holacracy Taster aan.

Alvast beginnen

Over Holacracy is al veel geschreven, hier vind je onze verzameling bronnen.

Vincent Hövels

vincent@synnervate.nl

Jasper Rienstra

jasper@synnervate.nl

Masterclass Holacracy & HR

In organisaties waar iedereen een heldere rol heeft en zelf ondernemer is, kan het lastig zijn HR (opnieuw) vorm te geven. Sterker nog: onduidelijkheid over werven en belonen is vaak een reden om weer te stoppen met zelforganisatie, ook na een enthousiaste start. HR speelt dus een sleutelrol.

Opbrengst

Een Masterclass Holacracy & HR biedt je:

 • Verdieping van kennis over zelforganisatie en strategische personeelsplanning, in een kleine setting. (max. 20 personen)
 • Nieuwe oplossingen vanuit Holacracy voor HR-processen als functioneren en ontwikkelen.
 • Praktijkervaring aan de hand van een case uit jouw organisatie.
 • Inzicht in  hoe HR een sleutelrol kan spelen in organisaties die starten met Holacracy.

Programma

 1. Introductie – kennismaken, leerdoelen delen. Met welke vragen kom jij naar deze masterclass? Triggert Holacracy jou? Waarom?
 2. HR en zelforganisatie – waarom HR het acupunctuurpunt is voor zelforganisatie. Hoe verandert de HR- cyclus als een team of bedrijf kiest voor zelforganisatie? Wat zijn de verschillen met traditionele HR. Hoe werkt HR in Holacracy?
 3. Vertaling naar de praktijk – jouw casus. Wat zie jij gebeuren als zelforganisatie dagelijkse praktijk wordt? Welke rol zou jij kunnen innemen om dat proces te helpen? Wat heb je daarvoor nodig?
 4. Functioneren en ontwikkelen – gezamenlijke casus. Wie zorgt voor de mensen en hun ontwikkeling als er geen leidinggevende meer is? Wat doe je als mensen ‘dan maar gewoon stoppen’ met zichzelf ontwikkelen? Vervangt de rol HR de leidinggevende? Of richten we het anders in? Trainers Wenda Scholte en Jasper Rienstra delen tijdens deze masterclass hun ruime ervaring met het vormgeven van HR, vanuit verschillende rollen en methodieken.

Let op! Voor het volgen van de Masterclass Holacracy & HR is enige kennis van Holacracy vereist. We raden je aan een Holacracy Taster te volgen of deze webinar van Brian Robertson te volgen.

Meer over Holacracy

Wil je meer weten over Holacracy? We hebben een serie inspirerende artikelen en video’s voor je verzameld en schrijven regelmatig blogs (bijv. over de 5 beste redenen om er nooit mee te beginnen). Synnervate koos in 2008 als een van de eerste organisaties in Nederland voor Holacracy als besturingsmodel. Synnervate is gelicenseerd Holacracy Provider sinds begin 2017.

Inschrijven

In één middag je kennis over HR en Holacracy verdiepen, bij jullie in de organisatie? Neem contact op met Jasper Rienstra via jasper@synnervate.nl, of laat je gegevens achter op deze pagina.

 

Voor wie: Management, HR-professionals, ondernemers die willen groeien van start-up naar scale-up, professionals in organisatie-ontwikkeling, iedereen die twijfelt over het implementeren van Holacracy vanwege belonen en werven, iedereen die werkt in met zelforganisatie en vragen heeft over HR-processen. Studiebelasting: 3,5 uur

Jasper Rienstra

jasper@synnervate.nl

Leiderschap & Communicatie – incompany training

Gedreven leiderschap en open communicatie

De training Leiderschap & Communicatie brengt je: 

 • Een groter zelfsturend vermogen van teams en organisaties.
 • Verbeterde onderlinge aansluiting en communicatie (intern & extern).
 • Een cultuur waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar rol.
 • De vaardigheid ‘kijken zonder waardeoordeel’ .
 • Een systeem waarmee medewerkers hun eigen leer- en ontwikkelpunten monitoren en verwerken.

Ontwikkelen van leiderschap kost tijd en vergt oefening. Daarom beslaat onze incompany training Leiderschap & Communicatie zeven maanden. Gedurende die maanden verandert de interne cultuur zichtbaar en voelbaar. Leidinggevenden én medewerkers ontwikkelen een groter zelfsturend vermogen en tonen leiderschap. De communicatie versoepelt en wordt constructiever. Omdat de doelen helder zijn, sluiten teams beter op elkaar aan, met de missie van de organisatie voor ogen. 

We hebben ervaren dat de waardesystemen van Spiral Dynamics erg behulpzaam zijn bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het verbeteren van relaties. Wie zichzelf goed kent – weet wat hem of haar drijft – kan meer begrip opbrengen voor zichzelf en de omgeving. Samenwerken wordt gemakkelijker, een werkdag plezieriger en de resultaten van de organisatie succesvoller.

Deelnemers leren zichzelf tijdens de training op een nieuwe manier kennen: open, dynamisch, sociaal, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ze leren omgaan met weerstand en gaan anders communiceren – met anderen, maar ook met zichzelf. Daarnaast ervaren ze hoe ze Spiral Dynamics kunnen inzetten om zichzelf nog beter te leren kennen en verder te ontwikkelen.

Programma Leiderschap & Communicatie

De incompany training Leiderschap & Communicatie bestaat uit 7 modules. Elke maand wordt één module behandeld, middels een trainingsdag, huiswerk en intervisie. De modules zijn gekoppeld aan één of meer waardesystemen uit Spiral Dynamics.

Dag 1 Doelen stellen – alle waardesystemen van Spiral Dynamics

Wat zijn jouw persoonlijke en professionele doelen, talenten, valkuilen en ontwikkelpunten?
Wat is Spiral Dynamics? Kennismaking met alle waardesystemen van Spiral Dynamics en uitleg van je ‘eigen’ waardenprofiel.

Dag 2 Feedback & feedforward – waardesysteem: groen

Wat maakt een evaluatie effectief? Hoe kunnen we leren van én met elkaar? Wat gebeurt er als we elkaar niet alleen feedback geven, maar ook ‘feedforward’? Wat zijn de principes van intervisie?

Dag 3 Anger management – waardesysteem: rood

Hoe kun je constructief omgaan met weerstand, boosheid, conflicten en lastige gesprekken? Welke communicatie is daarvoor nodig? En hoe doe je dat?

Dag 4 Authentiek leiderschap in de praktijk – waardesysteem: oranje, geel

Wat is leiderschap? Hoe ga jij om met autoriteit, verantwoordelijkheid en zelfsturing? Wat zijn jouw kerntalenten? En welke draken weerhouden je ervan om die talenten te leven?

Dag 5 Getting things done – waardesysteem: blauw en geel

Hoe realiseer je persoonlijke en professionele doelen binnen de daarvoor beschikbare tijd? Stel jij grenzen? We oefenen met nieuwe vergadervormen en overlegtechnieken.

Dag 6 Werken vanuit persoonlijke kracht – waardesysteem: paars, rood, oranje en geel

Hoe doorbreek je belemmerende gedragspatronen en gedachten? Hoe kun je opereren puur vanuit jouw kracht? ’s Middags: outdoor teambuilding.

Dag 7 Oogsten – alle waardesystemen van Spiral Dynamics

Hoe kijk je terug op je ontwikkeling? Wat wil je nog meer aandacht geven? ’s Middags: presentaties aan elkaar en aan de organisatie over de opbrengst van het programma.

Interesse?

Wil je meer weten over de training Leiderschap & Communicatie? Laat je gegevens achter op deze pagina. Lees ook de whitepaper De rust bewaren in complex en turbulent werk of download het programma

Download pdf


“ Ik vond de training heel open en natuurlijk. Top! En ik ben blij met de praktische invulling en de praktijkvoorbeelden die moeiteloos inpasbaar waren in mijn dagelijkse werk.”

- Joris Korrel

 

Personal Purpose Quest

De Personal Purpose Quest (PPQ) is bedoeld voor professionals die vanuit hun kern willen leven en werken en nieuwsgierig zijn naar hun roeping. Vaak zijn het changemakers, mensen die bezield een rol willen vervullen in de transities naar een meer duurzame, sociale en humane wereld.

Purpose betekent doel, essentie of hogere roeping. Leven en werken vanuit jouw persoonlijke purpose geeft energie, zingeving, vervulling, verrijking en inspiratie. Het geeft antwoord op de vragen ‘waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?’.

De Personal Purpose Quest biedt je:

Na afloop van de Personal Purpose Quest heb je en voel je:

 • Een manifestatie-plan om jouw persoonlijke purpose in de wereld te zetten.
 • Inzicht in de weerstanden en belemmerende overtuigingen die je in de weg staan, en handvatten om ermee om te gaan.
 • Een werkwijze om jouw persoonlijke purpose van tijd tot tijd bij te stellen.
 • Richting, focus, passie, energie. Je maakt (alledaagse en lange termijn) keuzes die ten dienste zijn van jou.
 • Een feilloos werkend innerlijk kompas.

Programma Purpose Quest

Het programma bestaat uit een aantal stappen waarin je jouw purpose en manifestatie-plan ontdekt, ervaart en formuleert. Verschillende werkvormen komen aan bod, zoals creatieve visualisaties, het omkeren van belemmerende gedachten en werken met innerlijke en universele wijsheid. We besteden aandacht aan het geaard neerzetten van alle aspecten van jouw purpose. Er is uiteraard ook veel ruimte voor vragen. Gedurende 3 à 4 maanden werken we intensief samen, in 10 tot 12 sessies van 1,5 uur. Tussendoor krijg je passend huiswerk mee.

“De Purpose Quest is een waardevolle reis die je in contact brengt met je vertrouwde bron en je purpose. Het heeft grote impact op je leven als je de lef hebt om naar jezelf en je vertrouwde bron te luisteren en dit gaat toepassen in je leven. Je zult nooit meer dezelfde zijn juist omdat je jezelf durft te zijn.”

– Rindert Bijleveld

De trainers

Jasper Rienstra en Allard de Ranitz zijn True Purpose Coaches, getraind aan het True Purpose Institute® van Tim Kelley.

Allard de Ranitz is mens-ontwikkelaar, verbinder en beeldhouwer. Zijn vermogen om in complexe situaties verbanden te leggen en veranderingen integraal te benaderen, ontvouwt nieuwe perspectieven.

De purpose-coaching van Jasper Rienstra kenmerkt zich als diep, precies, helder en vanuit het hart. Jasper werkt ook als gecertificeerd Holacracy® Coach. Holacracy is een purpose-gedreven methode voor zelforganisatie.

Investering

De Personal Purpose Quest wordt aangeboden voor € 2.495,- excl. 21% BTW.

Het volgen van Personal Purpose Quest vraagt in totaal 30 tot 40 studie-uren van deelnemers (sessies + huiswerkopdrachten).

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Personal Purpose Quest? Stuur een bericht naar Jasper of laat je gegevens achter op deze pagina.

“Waarom ben ik hier? Wat wil ik bereiken in mijn leven? Vragen die ons allemaal wel eens bezighouden. De een laat het weer los, de ander wil er meer van weten. Maar aan wie stel je die vraag? Wie kan het antwoord hebben? Uiteindelijk ben je de dat (in ieder geval deels) zelf. De Personal Purpose Quest geeft je op een heel praktische en toepasbare wijze handvatten om om te gaan met zulke onpraktische en grote vragen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf wil verrijken en een doelgericht leven wil leiden.”

– Michel Schuurman

Ook voor organisaties

Purpose-gedreven organisaties zijn sterker, hechter en creatiever. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor een Purpose Quest van jouw organisatie.

Jasper Rienstra

jasper@synnervate.nl

Allard de Ranitz

allard@synnervate.nl


“Mijn ontdekkingen waren onwerkelijk en vertrouwd tegelijk. Langzaam krijgt mijn purpose tastbare gestalte, dat wat ik in de wereld te zetten heb. Ik heb een werkend kompas om mijn leven op ware essentie in te kunnen richting.”

- Thijs Kreukels

“Juist voor mensen die al enige levenservaring en zelfreflectie hebben is dit traject een waardevolle investering. Het zoeken naar je purpose is een continue proces, dat pas echt waardevol wordt als je voelt dat je er zelf aan toe bent.”

- Reinout van Asbeck

“Ik heb 2 grote paradigma-shifts gehad die mijn leven fundamenteel hebben veranderd. De eerste was het daadwerkelijk voelen van volledige zelfliefde en de tweede dit traject. Namelijk te weten wie je ten diepste ben en wat je te doen hebt in het leven. Hoe dit leven in te richten wetende dat je met de juiste dingen bezig bent die bij je passen en goed zijn voor de wereld.”

- Jonathan Guyt

Holacracy Taster

Tijdens de Holacracy Taster ervaar je zelf in een halve dag of deze manier van samenwerken bij jou en/of je organisatie past. Zelf proberen en oefenen geeft je veel waardevolle informatie, want Holacracy verandert de manier waarop beslissingen worden genomen.  Macht en verantwoordelijkheid wordt verdeeld over álle medewerkers.

Opbrengst

In een halve dag:

 • Ontdek je of Holacracy bij jouw organisatie past.
 • Ervaar je hoe Holacracy in zijn werk gaat en welk effect dat op jou en jullie heeft.
 • Ontdek je hoe zelforganisatie de manier van beslissingen nemen verandert.

Programma

 1. Introductie in Holacracy®.
 2. Simulatie van een ‘werkoverleg’ (tactical meeting): operationele problemen snel en betrouwbaar verwerken, met in het vizier de eerstvolgende stap.
 3. Simulatie van een ‘roloverleg’ (governance meeting): de structuur van de organisatie op zo’n manier evolueren, dat het werk beter afgestemd is op de missie (purpose).
 4. Nabespreking, discussie en Q&A om te leren van de simulaties.
 5. Gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen bij een lichte maaltijd.

Interesse?

Zou je een Holacracy Taster willen volgen of incompany willen organiseren? Neem contact op met Jasper Rienstra via jasper@synnervate.nl, of laat je gegevens achter op deze pagina.

Voor wie: iedereen die interesse heeft om in een korte tijd Holacracy te ervaren, beleven en er meer van te weten. Studiebelasting: naast contacturen, geen.

Alvast beginnen

Je haalt het meest uit de workshop als je je van te voren verdiept in Holacracy®. We raden je aan deze blogs te lezen:

Jasper Rienstra

jasper@synnervate.nl


“ Speeddate met Holacracy. Met de energie van een Ferrari race je door de stof. Erg uitdagend en inspirerend!”

- Sandra van de Pol, eigenaar DYOS Connect Mens- en Organisatieontwikkeling

“Perfecte teaser en kennismaking met Holacracy onder kundige begeleiding. Honger naar meer!”

- Bas Zwart, partner van De Droomfabriek

“ De Holacracy Taster is heel waardevol als korte ‘proeve’, met een mooie mix van kennis en ervaren. Dat maakte het tot een boeiend en levendig geheel! De simulatie van het werkoverleg vond ik erg goed, omdat ik daarin van nabij kon proeven wat het betekent om vanuit rollen te denken en samen te werken. ”

- Henk Lodewijk, Redacteur tijdschrift voor Zijnsorientatie De Cirkel
.

Wat is jullie natuurlijke volgende stap?

Oriëntatiegesprek Neem contact op

In 60 min de samenwerking verkennen